duminică, 29 ianuarie 2012

                                 Odnoklassniki.ru si Facebook.com
                              Ce rol au retelele de socializare in viata noastra?


            Cine isi mai aduce aminte cum era viata inainte sa-si faca blog pe Odnoklassniki sau Facebook? Era altfel, nu? Acum pe o retea de socializare putem face la drept vorbind totul: sa conversam cu mai multe persoane, sa scriem status-uri, sa comentam si sa punem note la fotografiile altor oameni etc. Intr-un cuvint putem face totul, totul pentru a pierde vremea in zadar. Inchipuiti-va ca daca azi ati merge la Mall la niste cumparaturi ati intilni un prieten vechi cu care nu v-ati mai vazut de multa vreme si ati petrece timpul foarte super. Dar Internetul, si anume aceste site-uri de socializare ne fac alti oameni, ne fac captivi unei masini care a inventat-o tot omul. De ce sa nu stam la un computer doar atunci cind vom vrea sa aflam ceva nou??-si anume folositor! Ginditi-va care este sensul, sau mai bine zis cu ce va ajuta faptul ca ii puneti unui coleg de clasa sau unui prieten un comentariu la poza principala? Cu ce ne va ajuta asta in viata?
                                                      
                                                   Parerea mea!

      Cu nimic! Cu nimic in afara de comunicare virtuala, care nu ne da practic nici un folos sa avansam pe plan spiritual. Eu spre exemplu incerc sa folosesc aceste bloguri pe Odnoklassniki si facebook doar pentru comunicare cit mai scurta, adica pentru ceva ce nu este atit de important pentru mine, spre exemplu pentru a afla ce tema a dat profu de istorie, daca am lipsit o zi de la Liceu etc.
Nu pierdeti vremea ca mine(:D)! Incepeti o noua viata, o viata vie, fara atita Internet si cu sentimente reale nu virtuale!

                                                                                                               
                                                                                                                         O zi buna in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu